Search Results for: drama korea monstar indowebster

13 December 2014 New Update Korean Drama Torrent and English Subtitle

13-12-2014 – 08:00:33 [GMT+7] New Update Korean Drama TorrentNew Update Korean Drama English Subtitle 1. K-pop Star Season 4 Ep 3… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

26 November 2014 New Update Korean Drama Torrent and English Subtitle

26-11-2014 – 21:24:00 [GMT+7] New Update Korean Drama TorrentNew Update Korean Drama English Subtitle 1. Cheongdamdong Scandal Ep 92 / 청담동… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

15 December 2014 New Update Korean Drama Torrent and English Subtitle

15-12-2014 – 23:05:09 [GMT+7] New Update Korean Drama TorrentNew Update Korean Drama English Subtitle 1. Modern Farmer Ep 18 / 모던파머… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Lee Min Ho Biodata, Profile, Biografi dan Galeri Foto

Anyeong.. Sudah tahu khan drama The Heirs tayang di Rcti? Sayang yang mimin gak suka tuh pengisi dubbingnya yang gak sesuai sama suara Lee Min Ho aslinya. Suara oppa khan sangaaaaaaaaaaat merdu. Tapi tak apalah daripada gak ditayangin. Berhubung pecinta … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , | Leave a comment

Ma Boy Korean Drama [2012] Sub Indo Complete!!!

Ini nih termasuk drama favoriteku, dulu pernah nonton waktu masih kuliah. Drama korea mini, gak makan banyak waktu, romantis dan cocok banget sama anak muda zaman sekarang. Ceritanya sendiri… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , | Leave a comment

Tree with Deep Roots Korean Drama [2011] Sub Indo Complete!!!

Baru saja lihat review drama dan rating Tree with Deep Roots di Asianwiki, mimin langsung masukkan drama ini ke download list. Mau tahu mengapa??? karena drama ini dibintangi oleh 2 aktor idolaku yaitu Jang Hyuk dan Song Joong Ki. Bukan … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Dating Agency: Cyrano Korean Drama [2013] Sub Indo Complete!!!

Selamat malam para readers.. hari ini intandorama.com akan membagikan drama korea pengganti Nine Time Travel di tahun 2013 kemaren. Setelah bertegang ria dengan 9 dupa yang membawa ke masa… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Kdrama “I Missing You” Final Episode 21 Live recap Screenshot

Watch KBS I Missing You Episode 21 Synopsis Preview, online new korean drama in korean Series, KBS I Missing You Episode 21 Recap. Preview Watch Episodes Reviews KBS I Missing You Episode 21 Synopsis Preview TV Series Movie Episodes NewsWatch … Continue reading

Posted in Korean Drama | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Kings, Joseon Kings, what are they good for? (Kings, Korea, and Kdrama part 2)

Hello. This is AKIA Talking now from Korea. The Korean drama ,“Secret Door” (2014), which is airing and made me think of 3 things. First, where is the… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Jewel in The Palace Korean Drama [2003] Sub Indo Complete!!!

Siapa yang belum nonton Jewel in The Palace atau biasa dikenal dengan Dae Jang Geum?? Wah kalau belum pernah, coba deh sekarang download dan nonton. Drama ini benar-benar Daebak!!! sekeluargaku mama, papa, adek semuanya suka. Dulu khan drama ini pernah … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , | Leave a comment