Search Results for: free boa between heaven and hell mv download mp4

Stormy Woman Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1 – Ep 4

…title)Revised romanization: Pokpoongui YeojaHangul: 폭풍의 여자Director: Lee Min Soo ( Scarlett Letter and White Lies)Writer: Eun Joo YoungNetwork: MBCEpisodes: 120Begins: 2014 – 2015Runtime: Mon-Fri 07:50 Pemain: Park Sun Young… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , | Leave a comment

The King’s Face Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1 – Ep 2

Anyeong chinggu ya.. Malam jumat ini mimin mau ngepost film kerajaan sebangsa Moon embrace the sun dan Secret Door. Yang paling aku sukai dalam film ini adalah pemain utamanya Seo In Guk. >.< Baru pertama kali mimin melihat Seo In Guk berakting … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , | Leave a comment

Kdrama “Cheongdam-dong Alice” Episode 15 Recap

…the back and watches her boss Seung Jo around with a slight smile. Seung Jo pulls free of Se Kyung’s grasp and tells her its over again. Se Kyung… Continue reading

Posted in Korean Drama | Tagged , , , , | Leave a comment

Esplanade January 2013 Programmes and Collaborations Listings

Festival Highlights16 & 17 Jan 2013, Wed & ThuM1 Singapore Fringe Festival 2013 Going on the Way to Get Lost by GOTANNDADAN Japan “[On Shiro Maeda’s play Suteru Tabi] … Clever, engaging, and intriguing. It is surreal, but written with economy; nothing is extraneous, … Continue reading

Posted in News | Tagged , , , , , | Leave a comment

Pinocchio Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1 – Ep 4

…Woo Bin di drama Love Cell. Yuk download ^^ Detail: Drama: PinocchioRevised romanization: PinokioHangul: 피노키오Director: Jo Soo-WonWriter: Park Hye-RyunNetwork: SBSEpisodes: 20Release Date: November 12 – January… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , | Leave a comment

Jewel in The Palace Korean Drama [2003] Sub Indo Complete!!!

Siapa yang belum nonton Jewel in The Palace atau biasa dikenal dengan Dae Jang Geum?? Wah kalau belum pernah, coba deh sekarang download dan nonton. Drama ini benar-benar Daebak!!!… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Itazura na Kiss 2: Love in Tokyo Japanese Drama [2014] Sub Indo Ep 1

Minasan Ohayoo.. Hari ini kita bisa download Itazurana Kiss ke 2. Asyikkk banget akhirnya bisa lihat idolaku lagi yang paling imut sedunia Yuki Furukawa. Penggila itakiss seperti mimin pasti… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Swedish Laundry Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1

…orang penasaran. Daripada penasaran yuk kita coba download saja. ^^ Detail: Drama: Sweden Laundry (literal title)Revised romanization: Seuweden SetaksoHangul: 스웨덴 세탁소Director: Jung Hwan-SukWriter:Network: MBC Drama,… Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , | Leave a comment

Dr. Frost Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1

Malam teman-teman.. hari ini intandorama.com membagikan drama Korea pengganti Reset. Dr.Frost ini dilihat dari penampilannya terlihat seperti Albert Einstein, lihat saja tuh rambutnya walaupun belum tua sudah putih semua. Hehe. Drama ini dibuat berdasarkan komik web dengan judul yang sama … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , | Leave a comment

Love Frequency 37.2 Korean Drama [2014] Sub Indo Ep 1

Anyeong chinggu.. malam minggu akhirnya tiba kembali. Waktu memang terasa cepat jika hari-hari kita menyenangkan. Btw siapa disini yang bekerja sebagai penyiar radio??? atau suka dengerin lagu di radio aja?? Nah pagi ini mimin dapet drama yang temanya tentang radio … Continue reading

Posted in Korean | Tagged , , , , , , | Leave a comment